יקב מאסי שוכן בלב חבל ואלפוליצ’לה שבפרובינציה של ורונה בצפון איטליה, ומייצר יינות איכות עוד מהמאה השמונה-עשרה. היקב נמצא בבעלות משפחת בוסקאיני מזה שבעה דורות ומייצר את יינותיו מכרמים בבעלותו בשילוב שיטות מסורתיות וטכנולוגיה חדשנית. יקב מאסי מתמקד בשלושה זני ענבים קלאסיים של אזור ונטו, קורבינה, רונדינלה ומולינרה. פרוייקט דגל של היקב הוא גילוי מחדש של הזן המקומי אוזלטה, ושילובו ביינות סדרות הדגל. מרבית כרמי היקב גדלים באזורים הרריים, בשיטת ההדליה המסורתית הקרויה פרגולה ורונזית ( Pergola Veronese), שיטה לגידול וגיזום גפנים הבנויה ממערך של עמודים שיוצרים זוית ישרה אל הקרקע. מאסי בוחן כל העת דרכים לשיפור חשיפת הגפנים לשמש, אך טרם מצא תחליף לשיטה הקלאסית.

לחברה פילוסופיה הזוכה להערכה רבה, הכוללת שמירה על השיטות המסורתיות של האזור והקפדה על כל פרט, החל בשיטות גידול הכרמים, דרך סחיטת הענבים והתססת התירוש וכלה ביישון היין. תחת הנהגתו של ד"ר סנדרו בוסקאיני, נשיא מאסי, השיג היקב תהילה והכרה עולמית עד כדי זכיה בפרס “היקב האירופי של השנה״ ע״י המגזין היוקרתי Wine Enthusiast.


הסמל APPAXXIMENTO, המופיע על יינות המיוצרים מענבים מצומקים, מסמל את מומחיות יקב מאסי במאה ה-21 בטכניקת הצימוק החלקי המסורתית, לפיה מניחים את הענבים לייבוש על מרבצי במבוק לשם ריכוז מרכיבי הטעם והארומה. הכיתוב עם שני ה-X מסמל את ההתססה הכפולה שהיינות עוברים לאחר הצימוק שהינה ייחודית למאסי.