מזקקת מאסנז מייצרת ליקרים משנת 1870, היא הוקמה ע״י ג׳אן בפטיסט מאסנז שהיה ״מזקק הבית״ (Home Distiller) באזור Vallée de Ville ובעצם סלל את הדרך לצאצאיו להתפתח וללכת בעקבותיו. בשנת 1950 כשהדור השלישי למשפחת מאסנז הוביל את המזקקה, היא הפכה לשם דבר בסצנה הגסטרונומית בצרפת כאשר השפים הגדולים בזמנו השתמשו בליקרים של מאסנז ונהגו להגישם במסעדות שלהם.

מאז ועד היום הליקרים של מאסנז הפכו פריט קבוע במסעדות הטובות ביותר בצרפת ופריט חובה במוסדות הגסטרונומיה. הליקרים של מאסנז עשויים מפרי אמיתי ואיכותי. תהליך הייצור מקפיד על ריכוזיות הפרי פי שלוש מליקר רגיל והם בעלי ארומה שמדגישה את איכותם. הליקרים של מאסנז מוסיפים את המגע הצרפתי לקוקטיילים בכל העולם!